Erhverv eller ​Generhverv af kørekort i Næsby og Fredericia

Leder du efter en god køreskole i Næsby eller Fredericia, hvor du kan generhverve dit kørekort til bil? Så kan du med fordel kigge nærmere her på siden.

Jeg gør en stor dyd af, at tilbyde tryg og professionel køreundervisning – uanset om der er tale om generhverv eller ej. Hos mig er du altid i trygge hænder. I mine køretimer kører vi i lokalområdet omkring Odense/Fredericia, og motorvej . På den måde får du en god fornemmelse med hvordan man gebærder sig på både landevej og i byen. Hos Bent’s Køreskole i Fredericia/ Odense gør vi en dyd ud af at undervisningen er så alsidig som mulig, så du er helt klar til når du selv skal ud og køre.

Hvad koster generhverv af kørekort i

Næsby/ Fredericia?​

Prisen for generhverv er kr. 2.800,- inkl. moms.

Kontakt mig for flere oplysninger

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan du kan generhverve dit kørekort her hos mig, eller hvornår der er en ledig plads, så er du velkommen til at kontakte mig med det samme. Jeg tilrettelægger forløbet så vidt muligt efter dine behov.

Kontakt mig på telefon: 26 130 230 eller på mail: bent@bentskoereskole.dk, så vender jeg hurtigst muligt tilbage med flere oplysninger til dig.