Din kørelærer i Næsby/Fredericia.

Expert i bilkørekort.

 

Der er mange faktorer, der spiller ind, når man skal vælge køreskole. Det kan både være beliggenhed, bil og kørelærer. Men også faktorer som holdstørrelser og kvalitet af undervisningen har noget at sige.

Hos Bent’s Køreskole er der stor fokus på, at der skal være tid og plads til enkelte og den læreproces, det er tage kørekort. For der er mange regler og love at holde styr på, og derfor er teoriundervisningen hos Bent’s Køreskole god og gammeldags tavleundervisning på små hold, som følges ad, hvor der er plads til spørgsmål, og hvor der bliver fulgt op på den enkeltes eventuelle problemer.

Og sådan bliver det ved med at være. For jeg har god erfaring med, at risikoen for at dumpe både teori- og køreprøve er langt mindre, når holdene er små, og hvor kørelæreren har tid til den enkelte.​

 

Om kørelæreren

Mit navn er Bent Conradsen, og det er mig, der er kørelærer på Næsby/Bent’s Køreskole. Jeg har i mange år arbejdet som eksportchauffør og senere som konsulent. På et tidspunkt besluttede jeg mig dog for, at det var på tide at prøve noget nyt.​ Da jeg mente, at mine mange år bag et rat måtte kunne bruges til noget, besluttede jeg mig for at blive kørelærer. Og det var den helt rigtige beslutning. Jeg fandt nemlig ud af, at det lige er mig at arbejde med unge mennesker, og den 9. december 2009 kunne jeg kalde mig selv for uddannet kørelærer.

Kørerlærer Bent i Odense NV

Jeg sætter en ære i høje beståelsesprocenter, hvilket også er derfor, at jeg altid har små hold, hvor jeg har tid til den enkelte elev. Selvom jeg laver gammeldags tavleundervisning, ser mine elever dog alligevel ud til at hygge sig med min undervisningsform.

Køreskolen blev oprettet i februar 2010 i Odense og startede i november 2022 køreskole i Fredericia på den nuværende adresse .

 

Kørelærer i Næsby/Fredericia – Vores Smiley-Ordning

Bent’s Køreskole er desuden medlem af Foreningen af Frie Kørelærere. Dette betyder, at der er garanti for, at kørelæreren overholder den gældende lovgivning på området. Yderligere er der med mellemrum besøg fra FFK. Denne virksomhed observerer undervisningen, og som efter en grundig evaluering udmøntes i en form for smiley-ordning. Smiley-ordningen skal gøre det nemt for nye køreskoleelever at finde deres kommende kørelærer.

Læs i øvrigt, hvad eleverne mener om Bent’s Køreskole på dumpeprocent.dk.

Bent’s Køreskole tilbyder kørekort til bil. Derudover kan vi også hjælpe med førstehjælp, rutine-køretimer, generhvervelse af kørekort, kontrollerende køreprøver og vejledende helbredskontrol.

 

Kontakt mig for flere informationer eller hvis du har spørgsmål – klik her!